Vše o grilování

kámen dělený

Slovo grilování má anglický původ a představuje tepelnou úpravu všech možných potravin. Dá se říci, že je to jedna z nejstarších tepelných úprav jídla. Grilovalo se už v minulosti a bude se jistě grilovat i v budoucnosti.

Číst dál...

Pikantní Slavonski čobanac

Pikantní Slavonski čobanac

Vnitrozemí Chorvatska, konkrétně území Slavonije, má svou typickou národní kuchyni. Např. pochoutky z místní zabíjačky jsou pikantní a tlačenku, jitrnice a jelítka v klasické podobě zde nenajdete.

Číst dál...

Domácí porážka

Domácí porážka

Domácí porážka - to je především jiná kvalita masa. Naprosto odlišná. Humánní zabíjení má něco do sebe a to z více úhlů podhledu.

Číst dál...

Strana 1 z 2

susenky